Soorten - Ramen

ALUMINIUM

timmerman

Het hedendaagse aluminium heeft een hele metamorfose ondergaan. De tijd van de slecht isolerende, natuurkleurige, glanzende ramen van vroeger is voorgoed voorbij. Aluminium biedt verder ook niets dan voordelen. Aluminium kan niet kromtrekken, roesten of barsten, het is zeer eenvoudig te onderhouden en het is niet gevoelig voor zonlicht.

Ook zijn er diverse kleur- en stijlmogelijkheden, de opties zijn tegenwoordig quasi onbeperkt. De nieuwe generatie structuurlakken maakt komaf met krassen en geeft een bijzonder cachet aan uw ramen en deuren.

Home > RAMEN > ALUMINIUM

Waarom kiezen voor aluminum ramen?

Ramen uit PVC en aluminium zijn beide onderhoudsvriendelijke en degelijke materialen, maar hoe maak je nu de juiste keuze tussen de twee materialen? We sommen de belangrijkste voordelen van aluminium ramen op.

Voordelen aluminium ramen
Kleuren

Er zijn heel wat kleurenopties voorhanden. En naast de traditionele glanzende poederlakken, zijn ook matte kleuren mogelijk voor uw ramen en deuren.

De nieuwste trend in lakwerk is structuurlak. Deze matte, korrelige afwerking is zeer krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Verder kan aluminium ook geanodiseerd worden. Bij deze afwerking wordt de natuurlijke beschermlaag vervangen door een laag die 10x zo hard en zo dik is. In de meeste gevallen is deze afwerking uitgevoerd in het natuurkleur van aluminium, namelijk het lichtgrijs.

 

Standaardkleuren aluminium

RAL9016 - Glanzend wit
RAL9001 - Glanzend crèmewit
RAL7004S - Signaalgrijs structuur
RAL7012S - Basaltgrijs structuur
RAL7015S - Leigrijs structuur
RAL7016S - Antracietgrijs structuur
RAL7021S - Zwartgrijs structuur
RAL7022S - Umbragrijs structuur
RAL7030S - Steengrijs structuur
RAL7035S - Lichtgrijs structuur
RAL7037S - Stofgrijs structuur
RAL7039S - Quartzgrijs structuur
RAL7044S - Zijdegrijs structuur
RAL7016S - Telegrijs2 structuur
RAL8019S - Grijsbruin structuur
RAL9005S - Zwart structuur
RAL9007S - Grijs aluminiumkleurig structuur
RAL9016S - Wit structtuur
F1 - Geanodiseerd natuurkleur

Advies

Hoe kiest u een beglazing?

U wenst uw woning te isoleren maar u weet niet welke opties voor u van toepassing zijn. Timmerman legt het graag even uit voor u.

Het kiezen van de juiste beglazing
personeel

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Ik krijg graag advies
timmerman