RAMEN > PVC > Screens

Screens

De zomer doorbrengen in een heerlijk fris huis zonder puffen en zweten, verblinding tegengaan of privacy creëren zonder je zicht naar buiten te verliezen, dat zijn maar enkele van de talrijke voordelen die screens je bieden.

Screens zijn handig om de warmte buiten te houden, en om uw veranda, woon- of slaapkamers aangenaam koel te houden.
Verticale doekzonwering of screens houden de zonnewarmte tegen nog voor ze in contact komen met de glasoppervlaktes. Hierdoor wordt oververhitting beperkt en is er dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv-of computerschermen. Toch verliest u het contact met buiten niet omdat screendoeken meestal doorzichtig zijn. Alle screens van Renson zijn windvast : het doek loopt via een ritssluitingssysteem in de geleiders waardoor het niet kan uitwaaien en steeds strak opgespannen blijft.

Bij een nieuwbouwwoning worden screens meestal bovenop de ramen geplaatst wordt waardoor deze bij het oprollen bijna niet meer zichtbaar zijn. Andere types kunnen toegepast worden bij renovatie of achteraf gemonteerd worden op of tussen de gevel.
Alle aluminium onderdelen zoals de kast, de onderlat en de geleiders worden meegelakt in hetzelfde kleur als de ramen. Voor de doeken zijn verschillende kleurmogelijkheden beschikbaar; als dan niet volledig verduisterd, of met een lichtdoorlaat van 1 of 5 %.

In de meeste gevallen worden alle screens elektrisch uitgevoerd, hetzij met een standaardmotor of met een afstandsbediening. Een verandascreen wordt horizontaal op het dak, of verticaal aan de buitenzijde van uw gevel geplaatst.

 

Types screens