Onderhouds- & garantievoorwaarden

Kiezen voor pvc of aluminium  buitenschrijnwerk, is kiezen voor een onderhoudsvriendelijk product. We geven u even mee hoe u uw ramen optimaal onderhoudt om zo de levensduur ervan te verlengen.

Onderhoud & garantie

Stof, zand, roet, pollen maar ook roetdeeltjes, fijn stof en eventueel zelfs bouw residuen zoals cement, pleister of slijpstof kunnen uw ramen en deuren bevuilen. De weersomstandigheden zorgen ervoor dat vuil meer kans krijgt om in uw raamprofielen in te werken. Een periodiek onderhoud geeft deze vervuiling alvast geen kans.

Om een lange levensduur te verkrijgen, is onderhoud noodzakelijk. Aan de hand van de tips in ons onderhoudsboekje kunt u makkelijk bepalen, in functie van het soort ramen dat u hebt, hoe en met welke producten u uw schrijnwerk het beste kunt onderhouden om er levenslang van te kunnen genieten.

Het is aan te raden om elke zes weken met koud water uw ramen én uw raamprofielen goed te reinigen. Als u een reinigingsmiddel gebruikt, gebruik dan een neutraal product zoals bijvoorbeeld een neutraal afwasmiddel. Vergeet niet om als laatste stap van uw reinigingsbeurt alles goed te spoelen met zuiver water.

Bekijk ons onderhoudsboekje : Onderhoudsboekje

Bekijk onze tarieven dienst na verkoop: Tarief herstellingen