Home > Blog > PVC-ramen: alle kleuren van de regenboog…
luiken

PVC-ramen: alle kleuren van de regenboog…

  • 7/02/2020

PVC: moet het nog gezegd zijn? Het is een prachtig materiaal voor uw ramen en deuren dat bovendien geweldig isoleert (zowel temperatuur als lawaai en wind) en o zo gemakkelijk te onderhouden is. En laat je niet wijsmaken dat het maar “plastic” is: alle ramen en deuren van Timmerman zijn versterkt met extra staal en kunnen echt wel tegen een stootje.

PVC raam met vliegenraam

Wit is altijd schoon, maar…

Meer nog dan bij aluminium ramen heb je bij pvc-ramen een enorme keuze uit heel wat kleuren en afwerkingen. Uiteraard zijn er de standaardkleuren met het traditionele effen wit als grote klassieker. Maar wist je dat je bij Timmerman alleen al voor wit kunt kiezen uit een zestal varianten? Van crèmewit tot papyruswit, al dan niet generfd? Die generfde folie ziet er bovendien zo echt uit dat veel mensen gaan denken dat je échte houten ramen hebt geplaatst!

PVC raam in een zwarte kleur

Te kust en te kleur

Naast een tiental standaardkleuren met vooral grijze en bruine tinten heb je werkelijk de keuze uit een vuurwerk van kleuren tussen wat we bij Timmerman de buitenstandaardkleuren noemen. Het loont echt de moeite om eens rond te kijken en te zien welke originele en stijlvolle combinatie het best zou passen met de kleuren van je buitenmuren en de omgeving van je huis. En dan komt het erop aan om eens iets anders te durven: van wijnrood tot zinkgeel of toch liever een van de vele varianten van blauw of groen? Zie je graag houtkleuren? Dan heb je de keuze uit 15 verschillende tinten.

De spectaculaire matte spectral kleuren

Ben je een fan van lekker strak design? Hou je van het fluweelachtige uitzicht van matte kleuren? Dan moet je zeker de 4 spectral kleuren van Timmerman eens bekijken: antraciet- en venstergrijs, umbra bruin, grafietzwart… De matte spectral kleuren staan prachtig in contrast met rustieke materialen zoals hout en baksteen.

PVC raam met schuifdeur in het zwart

Wil je samen met Timmerman wat kleur in je leven brengen? Contacteer ons voor meer info. We geven je graag advies.