Soorten - Poorten

POORTEN-ROLPOORTEN

timmerman

In de meeste gevallen wordt voor rolpoorten gekozen wanneer het over een grotere oppervlakte gaat. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om in een privé-woning met minder plaats in de garage een rolpoort te plaatsen.

De gerolvormde aluminium lamellen zijn volgeschuimd. Daardoor zijn deze poorten uiterst veilig en bestand tegen alle weersinvloeden. Ook kunnen naast de standaardlamellen ook gerasterde lamellen en ventilatieprofielen voorzien worden.

Home > POORTEN > ROLPOORTEN

Leverancier Heroal

Wens je meer te weten te komen over de rolpoorten van onze leverancier Heroal? Klik dan op onderstaande link om de website te bekijken.

Klik hier

Rolpoorten en rolhekkens

Heroal rolpoorten zijn geschikt voor vrijwel iedere inbouwsituatie, grote of kleine inrijopeningen, garages met een kleine lateihoogte,… Zelfs bij verbouwingen, waar een traditionele sectionaalpoort niet altijd kan geplaatst worden, is de inbouw van een rolpoort geen probleem omdat er zowel een in-als opbouwkast als zonder kast, beschikbaar is. Door de vele varianten van lamellen, aandrijfmogelijkheden en kleuren, kan een rolpoort volledig op vraag en maat van de klant geproduceerd worden.

Voordelen van rolpoorten

  • Geen plaatsverlies noch buiten noch binnen
  • Grotere doorrijhoogte
  • Geen horizontale inlooprails; dus geen plaatsverlies binnen
  • Uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar naargelang de functie : garages, (fiets)bergingen, beveiliging van winkelpanden, parkeergarages…
  • Perfect te automatiseren
  • Verkrijgbaar in diverse afwerkingen en uitvoeringen

Inbraakveiligheid

  • TÜV-gekeurde inbraakbeveiliging met 3-delige optilbeveiliging
  • Hoge stabiliteit : extra inbraakwerendheid en uitstekende windbelasting door de geëxtrudeerde geleiders

Kleuren

De rolgevormde onderdelen worden voorzien van een 2-lagige natlak, de geëxtrudeerde bouwonderdelen (zijkappen en geleiders) zijn voorzien van een poedercoating.

Heroal 2-lagige lak

 

Heroal poedercoating

Rolluiklamellen en kast

Naast de vlakke lamellen (RD75 – zonder lijnen) zijn er ook zicht-, hekken- ( of tralie) of ventilatielamellen mogelijk. Bij de montage van de kast kan geopteerd worden om deze met een open (= zonder kast)  of gesloten kast te monteren en of deze naar binnen oprolt of op de dag aan de buitenzijde gemonteerd moet worden. Welk systeem er ook gekozen wordt : alle rolpoorten hebben een hoge levensduur, een gegarandeerde functionaliteit en een betrouwbare bediening. Ook bij bredere uitvoeringen (max. afmeting 6000 x 2500 mm h bij de RD75).

Heroal RD 75

Tralieprofiel

Ventilatieprofiel

Zichtprofiel

Rolhekken RG90

Rolpoort RD55/75 met kast

Rolpoort RD55/75 met ventilatieopeningen

 

Advies

Wat bij renovatie?

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Lees meer
personeel

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!

Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten en de klanten van onze klanten. Hebt u vragen over ramen, deuren, rolluiken of poorten? Neem gerust contact op.

Ik krijg graag advies
timmerman