Home > Blog > Bij Timmerman staat dienstverlening voorop, ook na de verkoop
luiken

Bij Timmerman staat dienstverlening voorop, ook na de verkoop

  • 1/06/2023

Bij Timmerman produceren en verkopen we niet zomaar onze producten voor je woning. Ook na de installatie van je buitenschrijnwerk bieden we graag onze diensten aan. Zo helpen we je graag met tips over onderhoud, kan je via de website eenvoudig herstellingen aanvragen (indien nodig) en hebben we ook heel wat instructievideo’s voorhanden.

Onderhouds- en garantievoorwaarden

Eerst en vooral geven we onze klanten graag mee hoe de ramen en deuren van Timmerman het best onderhouden kunnen worden, om zo de levensduur ervan te verlengen. Een lange levensduur, van eender welk onderdeel van je woning, vergt onderhoud. Dat is voor alles zo, en dat geldt uiteraard ook voor je ramen en deuren.

Aan de hand van de tips in het onderhoudsboekje van Timmerman kan je als klant makkelijk bepalen, in functie van het soort ramen dat je hebt, hoe en met welke producten je jouw schrijnwerk het beste kan onderhouden om er levenslang van te kunnen genieten. Het onderhoudsboekje kan je hier gratis raadplegen.

Herstelling aanvragen  

Indien je als klant vragen hebt over ramen, deuren, rolluiken of poorten, kan je steeds bij ons terecht. Wens je een herstelling aan een Timmerman-product te laten uitvoeren, heb je een dringend nazicht na inbraak nodig, of wens je een bijbestelling te doen, dan kan je dit het snelst via ons formulier.

Het enige wat je moet doen is een eenvoudige vragenlijst invullen, waarna we je zo snel mogelijk te hulp schieten. Daarnaast kan je extra beeldmateriaal toevoegen als bijlage om het probleem verder te verduidelijken. Onze tarieven voor dienst na verkoop kan je hier raadplegen.

Instructievideo’s

Tot slot helpen we onze klanten ook graag verder met een aantal instructievideo’s. Wil je bijvoorbeeld een raam of een deur bijregelen? Bekijk dan onze korte en duidelijke instructiefilmpjes. Deze kunnen je ongetwijfeld verder helpen. Bij de filmpjes worden oplossingen duidelijk en eenvoudig toegelicht.

Bij Timmerman stellen we klantentevredenheid centraal in onze werking en daarom maken we graag tijd voor kwaliteitsvolle dienstverlening na verkoop. Tastbare kwaliteit en vakmanschap is onze leuze. Die maken we dan ook ten allen tijde waar, een leven lang.