> > Somfy IO

Somfy IO

Automatische rolluiken: een slimme keuze

Om uw rolluiken extra te beveiligen en nog gebruiksvriendelijker te maken, kunt u ze gaan automatiseren. Timmerman biedt een waaier aan mogelijkheden.
Naast een manuele bediening met een schakelaar is er eveneens radiogestuurde versie mogelijk. 1-, 5- of 10-kanaalszenders voor de bediening van rolluiken alleen en in groep, zenders met een tijdsklok, zon-en windsensoren, …

Daarnaast kunnen rolluiken ook bediend worden met een smartphone via de Somfy rolluik app (Connexoon Window). Op deze manier bedien je je rolluiken overal vandaan met een druk op de knop. Waar je ook bent, je sluit of opent eenvoudig je rolluiken vanaf je telefoon. Zit je op je werk en wordt het ineens wel erg warm? Je sluit via de app snel de rolluiken thuis om je interieur te beschermen tegen zonlicht. ’s Middags kom je thuis in een fijn koel huis.

Waarom kiezen voor de Connexoon Window app ?
Met de Connexoon Window app, ook wel de Somfy rolluik app genoemd, sluit je je rolluiken met één klik op je smartphone.

Eigen scenario’s en timers instellen
Met de Somfy rolluik app creëer je je eigen scenario’s. Vind je het fijn als de rolluiken halfdicht gaan zodra het begint te schemeren? Wil je daar je verlichting bij aan? Met de app stel je het één keer in en werkt het vervolgens elke dag, precies zoals jij het wilt.

Je huis altijd binnen handbereik
Met de intuïtieve app van Somfy bedien je je rolluiken en andere raamdecoratie op afstand, waar je ook bent. Vraag je je op kantoor ineens af of je je de rolluiken wel dicht hebt gedaan toen je de deur uit ging? Controleer het snel met de Check Windowfunctie. Toch vergeten? Dan sluit je ze snel met een enkele klik.

Eén klik en je kunt vertrekken!
Maak in je Connexoon Window-app een scenario aan dat het alarm activeert en je rolluiken dichtdoet, en activeer het scenario op je smartphone.

Cocoonen
Met de Connexoon Window-app programmeer je scenario’s voor het openen en sluiten van je rolluiken, in combinatie met weersensoren ( voor extra comfort) en een alarm (voor extra veiligheid). Zo eenvoudig maak je het veilig en comfortabel in huis!

Controleer de ramen
Wat er ook gebeurt, jij hebt de controle! Gebruik, waar je ook bent, de smartphone-app om op afstand te controleren of je aangesloten (rol)luiken of jaloezieën goed gesloten zijn, en of je alarm is geactiveerd.