> > Schuifvliegraam

Schuifvliegraam

Ons schuifvliegraam wordt geplaatst voor een schuifraam, tussen een onder- en bovenrail. Het vliegraam is uitneembaar (om in de winter veilig op te bergen) en standaard voorzien van een horizontale tussenregel met twee ingewerkte handgrepen. Het bestaat uit aluminium profielen en een vervangbaar kunststof gaas.
Naast het standaard grijze gaas, bestaat ook een zwart clearview gaas en een zwarte petscreen (bestand tegen klauwen van huisdieren). Onze vliegenramen worden steeds gelakt in hetzelfde RAL-kleur als de ramen; ook in structuurlakken zo ook bij PVC ramen.
In de bovenste rail wordt steeds een windveertje gemonteerd zodat de hor niet heen en weer kan rollen bij bijvoorbeeld hevige wind.
Om een schuifvliegraam in combinatie met een rolluik te plaatsen, moeten de rolluikgeiders steeds uitgedikt worden, zo kan het schuifvliegraam tussen raam en rolluik geplaatst worden. U kunt  zo zeer handig uw raam openen, de schuifhor erdoor steken en daarna uw rolluik tot halverwege laten zakken bij zonnig weer.