RAMEN > ALUMINIUM > Luiken

Luiken

U vindt bij Timmerman een ruim assortiment pvc en aluminium luiken met diverse vullingen. Luiken zijn niet alleen functioneel, ze kunnen ook een aparte uitstraling geven aan uw huis en zorgen voor een speciale lichtinval in uw woning.

Timmerman is producent van zowel pvc als aluminium luiken, die telkens opnieuw perfect kunnen aangepast worden aan de kleuren van uw gevel of van uw ramen. Daarenboven zijn luiken weersbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. De luiken zijn verkrijgbaar als vaste sierluiken of als functionele draaibare luiken.

Luikvullingen

Voor de luikvullingen werkt het systeem als volgt. Het kader van de pvc luiken is met staal versterkt, vanaf 1m50 hoogte wordt een horizontale tussenregel voorzien. Voor de vullingen zijn verticale planchetten, schetjes en vlakke panelen mogelijk. Zowel het kader van de luiken als de luikvullingen zijn in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar, zelfs in houtnerfstructuur. Aluminium luiken kunnen afgewerkt worden in alle RAL-kleuren en kunnen ook met diverse vullingen uitgevoerd worden.

Download hier onze folder