Home > Blog > Kies bij Timmerman de zonneluifel die het best bij je woning past
luiken

Kies bij Timmerman de zonneluifel die het best bij je woning past

  • 27/03/2023

Op warme zomerdagen kan het binnen in je woning snel (te) warm worden. Die overtollige warmte hou je het liefst buiten. Onze zonneluifels zijn dé oplossing bij uitstek. Ze zijn handig om de temperatuur binnen frisser te houden en ook blijft het op je terras aangenaam vertoeven.
Met een zonneluifel bescherm je jezelf en je gezin tegen de felle zon en de bijhorende Uv-stralen.

Wil je graag een zonneluifel laten installeren bij jou thuis, maar je hebt geen idee welke het best bij je woning past? Bij Timmerman bieden we verschillende modellen aan.

Al onze zonneluifels delen de eigenschap dat ze perfect kunnen worden aangepast aan de stijl van je woning, zowel qua kleur als qua design. Bovendien kunnen de zonneluifels worden voorzien van extra’s zoals verwarming, verlichting en speakers.

Squaro

zonnescherm geopend van timmerman

Deze zonneluifel geeft je woning een moderne touch dankzij het strakke, kubistische design. Dit model is opgebouwd uit een volledig gesloten aluminium cassette en is standaard uitgerust met een kettingsysteem, wat deze zonnetent extra stevig maakt. Je kan dit type luifel personaliseren, met LED-verlichting en tal van kleuraccenten. Laat ons de Squaro omschrijven als de stevige allrounder van ons gamma zonneluifels. Via deze link ontdek je alles over de technische specificaties en opties van de Squaro.

 

 

Linasol

Met de Linasol ga je voor een strak en minimalistisch design. Deze zonneluifel kan voorzien worden van ingebouwde speakers, die je met een bluetooth-verbinding kan aansturen via een smartphone of tablet. De voorlijst van deze luifel kan uitgevoerd worden met indirecte, gekleurde LED-sfeerverlichting of directe wit gekleurde LED-verlichting in de kast. De Linasol is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Meer over de Linasol vind je hier.

 

 

 

 

Lumisol

huis met lumisol luifel aan de muur dat terras beschermt tegen de zon

Dit is een zeer duurzame luifel die ook van LED-verlichting kan worden voorzien. Naast het duurzaamheidsaspect, is ook het prachtige design een grote troef van de Lumisol. Net als de Linasol is dit type ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Alles over deze zonneluifel vind je hier:

 

 

 

 

Luno

Deze zonnetent is compact en ook zeer elegant. De Luno is vooral geschikt voor kleinere oppervlaktes. Wanneer je bijvoorbeeld een klein terras hebt, is deze luifel de ideale oplossing. De knikarmen van dit model bestaan uit smeedaluminium componenten waardoor de luifel extra stevig is. Een lange levensduur is ook bij deze luifel gegarandeerd. Ontdek alles over de Luno.

 

 

 

 

Kies je voor een zonneluifel van Timmerman, dan kan je van het voor- tot het najaar genieten van je terras. Een zonneluifel biedt als het ware een overdekte uitbreiding van je keuken of leefruimte. Wens je advies over de zonnetent die het best bij jouw woning past?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Timmerman. Ons team helpt je graag bij het kiezen van de juiste zonneluifel.